Kaymakam Nazım Madenoğlu, Akarca Mahallesi'ndeki Kayabaşı Alemdar Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, muhtar ve vatandaşların yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi.

İlçeye bağlı köyler ve mahallelerde belirli aralıklarla yaptıkları bu toplantıları önemsediklerini anlatan Madenoğlu, "Vatandaşlarımızla tanış, bir süre beraber olmak, sorunlarınız, önerileriniz varsa dinlemek ve çözümünü sağlamak için buraya geldik. Muhtarımız burada bize ev sahipliği yapıyor. Sorunlar ilgililerine aktarılarak çözümü noktasında neler yapılabileceğini masaya yatırıyoruz. Önceliğimiz muhtarlarımız ve vatandaşlarımızı devletimizin hizmetlerinden kısa sürede yararlanmalarını sağlamak" diye konuştu.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri, Akarca Mahalle Muhtarı İlknur Güleri Tekin'in yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle Muhtarı Tekin ile mahalle sakinleri de Kaymakam Madenoğlu ile daire müdürlerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)