Zonguldak Valisi Ali Kaban, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan ile Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleri ile görüştü, sorunlarını dinledi.

 

KAYMAKAM VE MİLLETVEKİLİNE TEŞEKKÜR

Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’a teşekkür ederek, “Sağ olsunlar taleplerimize anında cevap veriyorlar ve ellerinden gelen çabayı ortaya koyuyorlar. Özellikle Kaymakamımız İbrahim Çay, ilçe genelinde engelleri kaldırıyoruz projesi kapsamında çok sayıda engellimizin tekerlekli sandalye ile buluşmasına öncülük yaptı. Ereğli ilçe genelinde okula gidip akülü tekerleği bulunmayan engelli üyemiz bulunmamaktadır. İnşallah önümüzdeki süreçte de desteklerimiz devam ettirecektir” dedi.

Vali Ali Kaban, Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Fiziksel Engelliler Derneği Atölyesinde çalışan, bilgisayar bölümünde de kurs gören kursiyerler ile bir süre sohbet etti, sorunlarını dinledi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)