Yığılca Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEMBİRSEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile BEMBİRSEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, BEMBİRSEN Düzce İl Temsilcisi Asiye Durnacı arasında yapılan görüşme neticesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Muzaffer Yiğit; "Belediyemizde görev yapan tüm memurlarımızın maaşlarına seyyanen  300 TL'lik destek artışı konusunda sayın sendika temsilcilerimizle anlaşmış bulunuyoruz. Bunun yanında her iki dini bayramımızda ayrı ayrı olmak üzere 500 TL Bayram İkramiyesini de vermeyi uygun gördük ve karara bağladık. Tüm memur çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yığılca Belediyesi güçlü oldukça çalışanlarımıza verdiğimiz bu destek her yıl artarak devam edecek inşallah."dedi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Başkan Yiğit’ten ilçede yapılan çalışmalar ve belediye faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından imzaları atan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, yapılan düzenlemelerin ve sözleşmenin tüm memurlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.