Gümrükçü,   birey    ve   aile    refahını    artırmak   amacıyla dezavantajlı  kesimler  öncelikli  olmak  üzere tüm toplumu   hedefleyen   katılımcı   bir   anlayış  çerçevesinde  hizmet kalitesi ve hedef kitlesini arttırmak  amacıyla yatırımların sürdüğünü açıkladı.

Gümrükçü’nün açıklaması şöyle:

“Çınartepe  Mahallesi sınırları içerisinde (69 Ambarları) olarak bilinen bölgede yapılacak  olan İl Müdürlüğü ile   Sosyal   Hizmet Merkezi Müdürlüğü hizmet binaları  projemiz,  zemin kat dahil toplam 3 kattan oluşmaktadır. Projede engelli erişebilirliği ön planda  olup, yeni hizmet binası  faaliyete geçtiğinde halkımıza  daha   iyi  şartlarda  hizmet sunulması mümkün olacaktır. Çevrenin ve ağaçların korunmasına azami özen gösterilmiş olup, bu hassasiyet yapılan proje resimlerinden de anlaşılabilir. İl Müdürlüğü binamızın yapımı için bu yılın bütçesinden 7.000.000.-TL ayrılmıştır.

 

Proje ile ilgili işlemler Bakanlığımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında yürütülmektedir. İhale işlemleri tamamlanır tamamlanmaz iki  ay   içerisinde inşaata başlanması planlanmaktadır.”