Özel Utku Koleji, Orçun Çataklı Sosyal Tesislerinin tanıtımını gerçekleştirdi.



Tesisin basına tanıtımında konuşan Özel Utku Koleji şirket ortaklarından Ali Çataklı, tesisin bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. Çataklı, tesise, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Orçun Çataklı’nın isminin verilmesini önerdiği yönetim kurulunun teklifini kabul etiğini anlatan Çataklı, “İsmini yaşatacağız” dedi.



Sosyal tesisin İdare Amiri Burak Emrah Yapıcı da tesisler ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.  Kolej eğitim kurumları kampüsünün içerisinde bulunan sosyal tesisin, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hizmet vereceğini anlatan Yapıcı şu ifadelere yer verdi:

 

ULUSLARARASI STANDARTLARDA

“Ereğlimize ve bölgemize hizmet etmenin gururuyla Sosyal Sorumluluk projelerimiz kapsamında hizmet verecek olan ‘Orçun ÇATAKLI Sosyal Tesisleri’ bünyesinde yarı olimpik bir yüzme havuzumuz, geniş sauna ve buhar odamız, fitness ve jimnastik salonu, vitamin bar ve havuz kafeteryamız bulunmaktadır. Ayrıca Konferans salonumuz ve Uluslararası standartlarda spor salonumuz aynı kapsamda kullanıma hazırlanmıştır.

 

500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Yarı balkon türü kafeteryada; çocuklarımız havuzda yüzerken, velilerimiz onları izleyebilecekler, aynı zamanda özel yemekler, yaş günleri ve aile yemekleri için de havuz kafemiz hizmet verecektir. Tesisimizde ayrıca tatil günlerinde sabah kahvaltısı hizmeti de verilecektir. Çok amaçlı Konferans Salonumuz 500 kişiliktir. Ses Düzeni, ışıklandırma ve reji odası modern, son teknoloji ile donatılmıştır. Bu çok amaçlı salonda oturumlar, tiyatrolar, seminerler yapılabilir. Ayrıca resim, kitap gibi çeşitli sergiler için de elverişlidir.

 

VIP BÖLÜMLÜ SPOR SALONU

Spor salonumuz 1000 kişilik tribün kapasitesine sahip uluslararası standartlara sahiptir. Havalandırma, aydınlatma ve ısıtma -soğutma sistemi aynı şekilde teknolojiktir. Sportif karşılaşmalar için gerekli her türlü teknik donanım; cihazlar, takım odaları, hakem odaları, VIP bölümü de mevcuttur. Salonumuz ayrıca 360 derece görüntü veren kamera sistemi ile izlenmektedir.

 

OTO PARK SORUNU YOK

Oto parkı da bulunan sosyal tesislerimiz haftanın 5 günü sabah saat 9.00 dan 17.30 ‘a kadar Utku Koleji Öğrencilerine tahsis edilmiştir. Bu saatler içinde çocuklarımız sınıf bazında yüzme eğitimi alacak, okul takımları antrenmanlarını yapacak, konferans salonunda sunum ve gösterilerini gerçekleştirecek ve beden eğitimi derslerini de spor salonumuzda yapacaklardır. Akşam saat 18:00 den itibaren de sosyal tesisimizin bütün bölümleri misafirlerimize açılacaktır. Bu açık olan saatler belirlenmiş olan program kapsamında bayan seansı, bay seansı ve aile seansı olarak yapılacaktır.


Havuzdan faydalanmak isteyen misafirlerimiz üyelik kapsamında günlük, aylık, yıllık olarak üyelik oluşturarak tesislerimizden faydalanabilecektir. Özel ders almak isteyenler ve doktor tavsiyesi ile havuzu kullanmak isteyenlerin programı ayrıca yapılacaktır”


Tesis daha sonra davet edilen basın mensuplarına gezdirildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)