Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (Erdemir) 24 Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ni, çalışanların üst düzeyde haklarına yönelik tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir 1. Soğuk Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım çalışanları tarafından Erdemir Teknikerler Derneği'nde düzenlen kaynaşma yemeğinde yaptığı konuşmada Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ında (Erdemir) 24 Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ni, çalışanların üst düzeyde haklarına yönelik tamamlamayı hedeflediklerini söyledi
işçilerin kaynaşma ve dayanışmasının en üst noktalarda olmasından mutluluk duyduğunu, bu tür gecelere davet edilmekten ve katılmaktan memnunluk duyduğunu ifade eden Odabaş, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri ile ilgili görüşmelerin sonuçlarını ben ve arkadaşlarım sizinle paylaşıyoruz. Şunun bir kez daha çok iyi bilinmesini istiyorum ki, sendikamız, siz üyelerimizden aldığı güç, en üst düzeyde sağlanan birlik ve beraberlikle iyi bir özleşmeye imza atmak amacındadır. Elbette her zaman dile getirdiğimiz gibi sözleşmenin masa başında bitmesini biz de arzu ediyoruz. Ancak öncelik, alın terleri ile emeğini vererek ekmeğini kazanan üyelerimizin hak ettikleri bir sözleşmeye imza atmaktır. Bunun için de sözleşme görüşmelerinde anlaşma ihtimali görmezsek yasalardan gelen demokratik hakkımızı en üst seviyede kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türk Metal Sendikası olarak, üyelerimizin ve ilçemizin menfaatlerine yönelik her türlü hizmette elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu duygularla birlikte, sizi böyle bir gecede bir arada görmekten duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade ederek, iyi eğlenceler diliyorum dedi.