Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zülfikar Çelik'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan, Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, göreve yeni başlayan başhekim Zülfikar Çelik ve Hastane Müdürü Ramazan Uysal'a görevlerinde başarılar dilediğini söyledi.
Hastanenin doktor ihtiyacı olduğunu kaydeden Arıkan, şunları söyledi; Alaplı Devlet Hastanesinde görev değişikliğinin ardından bir takım değişikliklerin olduğu görülmektedir. Özelikle yeni atanan Kadın doğum doktorunun İlçemize uzun süre hizmet edeceğini düşünüyorum. Hastanemizin birkaç branşta doktor ihtiyacı var. Bunlarında en kısa sürede giderileceğini inanıyorum. Özelikle acil servisinde yeniden düzenlemeler yapılması gerekmektedir. Bunla ilgilide yeni başhekimimizin gerekli çalışmaları yapacaktır. Alaplı Saadet Partisi olarak İlçemizdeki eksikleri görerek gerekli yetkileri iletiyoruz.
Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zülfikar Çelik ise, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu Devlet Hastanesinin büyümesi için elimizden gelenleri yapacaklarını söyledi.