Saadet Partisi (SP) Çaycuma İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresini dün Çaycuma Belediye düğün salonunda gerçekleştirildi.
Çaycuma Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye SP 20. Dönem Hatay Milletvekili ve SP GİK üyesi Mustafa Geçer, SP İl Başkanı Necdet Sarı, Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, çevre ilçelerin başkanları ve partililerin yoğun katılımı gerçekleşti. Bir önceki dönem görev yapan İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, yeniden aday olmazken, tek listeyle gidilen seçimlerde aday Hayri Kara, Saadet Partisi Çaycuma ilçe Teşkilatı’nın yeni başkanı oldu. SP 20. Dönem Hatay Milletvekili ve SP GİK üyesi Mustafa Geçer ise kongrede yaptığı konuşmada Saadet Partisinin gelmesiyle Türkiye’nin refaha kavuşacağını ileri sürerken Saadet Partisi’nin bolluk ve bereket partisi olduğunu belirtti. Saadet partisi İlçe Başkanlığını bırakan Seyfettin Aydemir çalışmalarında bahsettiği konuşmasının ardından, İl Başkanı Necdet Sarı da Saadet Partisinin seçim çalışmalarına başladığını belirtti.
Divan Başkanlığını SP İl Yönetim Kurulu üyesi Emrullah Şekerci yaparken, divanda İsmail Yılmaz, Abdullah Kırnapçı ve Dursun Yazıcı yer aldı. Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Hayri Kara’nın tek listesiyle gidildiği kongrede eski ilçe Başkanı Seyfettin Aydemir üst kurul delegesi olurken, yönetim kurulunda ise şu isimler yar aldı:
“Mesut Özdemir, Aydın Yazıcı, Cumhur Karayel, Ertan Aktaş, Şenol Kavaracı, Necmi Yüzlü, Mehmet Akçaalan, Osman Aydın, Özcan Kanbak ve Ramazan Akçaalan.”