Saadet Partisi Alaplı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Divan Toplantısında Parti Genel Merkezi  tarafından başlatılan atılım ve açılım toplantılarının startı verildi
Toplantıya Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Ramazan Sarıkaya, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Güngör, Siyasi İşler Başkanı İsmail Korkurt, Halkla İlişkiler Başkanı Aydın Şahin, Mali İdareler Tanıtma Başkanı Tuğsal Çetin ve Partililer katıldı. Toplantıda konuşma yapan Saadet Partisi Alaplı Teşkilat Başkanı Ramazan Sarıkaya, ilçe teşkilatı olarak genel merkez  tarafından başlatılan atılım ve açılım toplantılarının startı verildiğini bildirdi. Ülkenin 2010 yılının son
 baharında bir erken genel seçime doğru gittiğini belirten Sarıkaya" Saadet Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından başlatılan atılım ve açılım toplantıları kapmasında İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz İlçe Divan Toplantısında atılım ve açılım toplantılarının startını verdik.
Her ay yapılacak olan bu toplantılarda 2010 Yılının sonbaharında yapılması beklenen erken genel seçimlere şimdiden hazırlanma noktasında çalışmalar yapacağız. Köy toplantıları, mahalle toplantıları ve konferanslar düzenleyeceğiz.
İlçede 3 seçim süreci yaşadık bu süreçlerde sürekli oylarımızı artırdık en son seçimlerde oy oranımızı iki katına çıkardık bu seçimde de aldığımız oy oranlarını iki katına çıkarmak için çalışacağız" dedi.