Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, SP 4. Olağan Kongresi, 17 Temmuz Pazar günü yapılacağını, gitmek isteyenlerin davetli olduklarını ve araç kaldıracaklarını ifade etti.
SP Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, SP 4. Olağan Kongresi, 17 Temmuz Pazar günü yapılacağını, gitmek isteyenlerin davetli olduklarını ve araç kaldıracaklarını ifade etti.
Yapılacak olan kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen SP İl Başkanı Necdet Sarı, “SP olarak önümüzdeki süreçte hocamızın vefatından dolayı boşalan genel başkanlık için yapılması gereken kongrenin 17 Temmuz’da Ankara’nın en büyük spor salonu olan Arena’da Pazar günü saat 10.00’da yapılacaktır. Bu kongre hocamızın vefatından sonra SP’nin yapacağı ilk kongredir. Biz SP olarak inşallah bu kongrenin İslam aleminin ve tüm insanların kurtuluşu için bir vesile olacağına da inanıyoruz. Bu kongreye biz hocamızın sağ olduğu dönemde 40 yıllık dönemden sonra yapacağız bu kongreyle ikinci bir kırk yıla inşallah damgamızı vuracağız” dedi.
Ayrıca gündemdeki gelişmeleri de değerlendiren İl Başkanı Necdet Sarı, “Son dönemdeki Türkiye’nin ekonomik ve sosyal durumuna baktığımız zaman milletimizin, ülkemizin SP ve Milli Görüşe ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bir kez daha görüyoruz. İktidar, muhalefet ve meclisteki partilerin yapmış olduğu çalışmalar birbirleriyle sataşmalar şunu göstermiştir ki yapılan en son seçimde milletimizin bizim dertlerimize çare olun demesine rağmen çarenin aranıp bulunacak kuşkusu bizde yerleşmiştir.
İktidardan ve muhalefetten Türkiye ve Zonguldak’ın meselelerine çözüm getireceği konusunda bir düşünceye sahip değiliz.
Biz SP olarak inanıyoruz ki halkımızın milli gürüşe çok ihtiyacı vardır. Biz bu şuur bu düşünceyle yeniden kollarımı sıvadık ve Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde SP 1. parti yapmak için bütün irademizi ortaya koyacağız” dedi.