Alaplı Saadet Partisi İlçe Başkanlığı tarafından fakir ve yardıma muhtaçlar ile partililere yönelik verdiği iftar yemeğinde konuşan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı hükümetin fındık politikasını eleştirdi.
Alaplı Belediyesi "eski" Köprü kavşağındaki sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğine Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlar ile bu iftar yemeğinde bir araya gelmek istediklerini ifade etti. İl Başkanı Necdet Sarı da Alaplı İlçe Teşkilatı'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında, fındık üreticilerinin sorunlarına değindi. İl Başkanı Necdet Sarı, fındık üreticisinin büyük bir mağduriyet yaşadığını ancak üreticinin sorunlarına kulak verilmediğini ifade etti.
AKP'nin fındık üreticisini adeta yüz üstü bıraktığını ve üreticinin bu durum karşısında kan ağladığını ifade eden Sarı, fındığa fiyat verilmediğini, üreticiyi koruyacak bir paketin bulunmadığını ve üreticiye resmen "Kendi başının çaresine bak." dendiğini açıklanan fındık politikasının üreticiyi iyiden iyiye bitirdiğini söyledi. TMO'nun fındık almadığını ve Fiskobirlik'in batırıldığını belirten Sarı,  hükümet tarafından yapılacak olan desteğin üreticiye hiçbir fayda sağlamayacağını söyledi.