Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’yi ziyaret ederek 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

KGD Başkanı Osman Sav ve Başkan Yardımcısı Mustafa Emen’le bir süre sohbet eden Kar ve yöneticiler yapılan sohbetin ardından İl Başkanı Sadık Kar ziyaret amaçları hakkında şu bilgiler verdi. “24 Temmuz basın bayramınızı kutlamak için sizleri ziyaret ettik, biraz geç olduğu için kusurumuza bakmayın. 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının yıldönümü ve basın bayramınız kutlu olsun, önemli bir gündür.  Basın bizim her şeyimiz sizler sayesinde olup bitenleri takip ediyoruz çok onurlu bir görevi yürütüyorsunuz, umarız ifade ve düşünce özgürlüğü görevinizi engel teşkil etmeden yerine getirmeye devam edeceğinize inanıyoruz. Bu anlamda gününüz kutlu olsun nice yıllara dileklerimizi iletiyorum.”

KGD yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da Saadet Partisi İl Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek bu anlamda ellerinden geleni yaptıklarını ve toplumu aydınlatma haber alma ve iletme görevlerini aksatmadan yerine getirmeye devam edeceklerini ifade etti.