Kdz.Ereğli Belediyespor olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan'ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede yeni Yönetim ve Denetim Kurulu ile ASKF delegeleri belirlendi.

 

Konuya ilişkin Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen açıklama şu şekilde: “Kongrede konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, kongrenin başta ilçemiz olmak üzere, bölgemiz ve ülke sporu adına hayırlar getirmesini dileyerek başladığı konuşmasında, “Bugüne kadar kulübümüze hizmet eden ve bir çok branşta elde edilen başarı da emeği geçen  yöneticiler ve teknik kadrolar ile sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.     

Kulüp bünyesinde ilk hedeflerinin tesisleşme ve kurumsallaşma, bunun devamında da kulübü şehirle bütünleştirme olduğuna vurgu yapan Uysal, “Spor hayatın bir parçası. Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi başta olmak üzere tüm branşlarda Fair-Play ruhuna yakışır bir mücadele ortaya koyacağımız bilinmelidir. Spor kamuoyunun beklentilerini biliyor ve bu beklentileri gerçekleştirme adına arkadaşlarımızla birlikte gerekeni yapacağımızın sözünü veriyor, yeni yönetimde görev alan arkadaşlarıma başarılar  diliyorum." ifadelerine de yer verdi. Bu arada Ereğli Belediyespor'un yeni yönetimi önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yaparak kendi arasında görev bölümünü yapacak.

 

YENİ YÖNETİM

Yönetim Kurulu Asil, Hüseyin Uysal, Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, İsmail Başel, Ufuk Çakmakoğlu, Gökmen Baydan, Hüseyin Ağlar, Levent Kalyoncu, Baki Kara, Deniz Koca, Tayfun Özcan, Yusuf Zobar. Denetim Kurulu Asil, Atilla Bulak, Hakan Kavi, Yunus Emre İlhan, ASKF Delegeleri, İhsan Yazıcıoğlu, Deniz Koca, Yusuf Zobar.

 

(Haber Merkezi)