Bayatspor Kulüp Başkanı Recep Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti. Ziyarette Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan'ın malzeme yardımlarında, 'belediye takımlarına yardımda bulunmadılar' şeklindeki açıklamalarına da yanıt verdi. 

 

Akdoğan, Kulüp Başkan Vekili ve Kulüp Yöneticisine bizzat başvuruda bulunduğunda kendisine, 'belediye spor kulüplerine yardımda bulunulmuyor' yönünde cevap aldığını açıkladı.

 

Civelek, Bayatspor kulübüne yönelik destek ve katkılardan ötürü Başkan Uysal'a teşekkür plaketi takdim ederken, Uysal'a arkasında , "Hüseyin Uysal" ön yüzünde ise "Her Şey Ereğli İçin" yazılı 67 numaralı forma hediye etti.

Civelek, Başkan Uysal'ı yarın Fener Sahası'nda Çatalağzı Demirspor ile oynanacak Süper Amatör Lige yükselme yarı final maçına da davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Bayatspor'a başarılar dileyen Uysal, "Amatör Spor kulüplerinin her zaman yanındayız.Gerek katılım payları, gerekse malzeme yardımı konusunda gereken desteği sağladık. Bu desteklerimiz sürecek."dedi.
 

"KULÜPLERE AYRIMCILIK YAPMIYORUZ"

Uysal, "Şunun bilinmesini isterim ki, her kulübe ihtiyaçları ölçüsünde görüşleri alınarak yardım yapılmıştır. Bu süreçte arkadaşlarımızın düzenlediği toplantılara katılmayan, ihtiyaçlarını bildirmeyen bir kulüp başkanının yardımlar yapıldıktan sonra ayrımcılık yapıldığına yönelik basında çıkan söylemleri üzüntü vericidir. Zaten yardım yapılan kulüplere baktığımızda ayrımcılık yapmadığımız net bir şekilde görülmektedir"şeklinde konuştu.

 

AKDOĞAN'IN YANITI

Akdoğan, Ereğli Belediyespor Kulübünün Başkan Vekili Ayhan Atay ile Yöneticisi İhsan Yazıcıoğlu'na Kandilli Belediyespor'a malzeme desteği sağlanması yönünde bizzat destek istediğini ancak Atay ve Yazıcıoğlu'nun, "Belediye kulüplerine yardım yapılmıyor, yapacak birşeyimiz yok" şeklinde kendilerine söylemde bulunduğunu söyledi.

 

(Haber Merkezi)