Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, 15-16 Ağustos 2009 tarihlerinde gerçekleştirilen 1.Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni'ne katkıda bulunanlara plaket takdimini tamamladı.
Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, 1.Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni'ne katkılarından dolayı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'ü makamında; Tat Metal San. Ve Tic. Ltd. Şti. adına Akın Tatoğlu'nu da işyerindeki ofisinde ziyaret ederek, plaket ve organizasyonun gelir-gider tablosunu içeren belgeyi takdim ettiği bildirildi. Çimenoğlu, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'e; Belediyenin düzenlediği 1.Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni ile diğer etkinliklere katkısından dolayı teşekkür ederek, şükranlarını sundu.
Başkan Çimenoğlu, Akın Tatoğlu'nu ziyaretinde de; organizasyona katkılarından dolayı teşekkür etti. Ziyarette; bölgenin mevcut ekonomik yapısı ve ekonomik geleceğiyle ilgili olarak fikir alışverişinde de bulunuldu. 1.Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni'ne katkıda bulunanlara plaket takdimini tamamlayan Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, önümüzdeki günlerde diğer sponsorlara "Teşekkür Belgeleri"ni takdim edeceği bildirildi.