Hattat Holding bünyesinde faaliyet göstermekte olan Hattat Tarım Makinaları A.Ş. üretimini gerçekleştirdikleri " Hattat" ve "Valtra" marka traktörlerin anahtar teslimlerini kendi fabrikalarında gerçekleştiriyorlar. Son olarak Bartın Bayisini ve bu alandaki bir çok müşterisini Çerkezköy fabrikalarında ağırlayan Hattat Tarım, Bartın otomotivden Hattat A78 alan Saim Alibabaoğlu, ve Valtra A85 traktör satın alan Dursun Öztürk'e anahtar teslim töreni gerçekleştirdi. Bartın'dan 30 kişilik bir çiftçi grubunun katıldığı törende Bayi Geliştirme Ve Eğitim Müdürü Coşkuner Başar, törene katılan çiftçilere Hattat Holding ve ürünler hakkında bir çok bilginin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.
Törene katılan tüm çiftçilerden tam puan alan Hattat Tarım Çerkezköy tesislerinde yer alan fabrikalar aynı zamanda yüzde yüz yerli üretim olmaları sebebi ile de çiftçilerin ayrıca dikkatini çekti. Anahtar teslim töreninde traktörleri ile buluşan çiftçiler Çerkezköy tesislerini gördükten sonra gerçekten mutlu olduklarını, gönül rahatlığı ile bu traktörleri kullanacaklarını belirtirlerken aynı zamanda da bir Türk vatandaşı olarak yüzde yüz Türk üretime sahip olan Hattat marka traktörlerin böyle son teknoloji ile donatılmış tesislerde üretiminin gerçekleştiklerini gördüklerinde büyük gurur duyduklarını ifade ettiler.  Ayrıca geziye katılan Bartınlı çiftçiler "Gerçek yerli kavramının ne anlama geldiğini şimdi daha iyi anlıyoruz. İsmini yeni duyduğumuz markalara parça ve servis sorunları olur diye hep geri dururduk. Kendimiz yerinde bire bir tespit edip gördükten sonra anladık ki Hattat ve Valtra ' da böyle bir sorun yok. Zaten her şeyi kendiniz üretiyorsunuz. Bunu bize gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz." diyerek Hattat Tarım yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler. 
Hattat Tarım Batı Karadeniz Bölge Bayisi Çömeler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çöme; ise bu tür gezileri tekrarlayarak bir Türk markası olan "Hattat" markasının daha da tanınmasına fırsat yaratacaklarını belirtti.