Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde göz doktoru olarak görev yapan Özlem Özcan ile aynı hastanede Kadın Doğum doktoru Özgür Özen, Kozlu Belediyesi toplantı salonunda kıyılan nikahla dünya evine girdi. Nikaha gelin ve damadın yakınlarının yanı sıra çok sayıda doktor ve sağlık görevlisi arkadaşları katıldı. Kolu alçılı olarak nikaha katılan damat Özgür Özer'in yanı sıra nikahı kıyan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da Karadenizli olunca, nikah töreni şov gösterilerini aratmadı. Salona giren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "hemen nikahı kıyıp çıkalım" esprisi ile tören başladı. Sonra da acelesi bulunmadığını söyleyen Bektaş'a gelinin babası Süleyman Özcan da, "Bekletelim Başkanım" dedi. Başkan Bektaş ise "Biz nikahı kıyalım ondan sonra yine bekletelim" demesi üzerine baba Süleyman Özcan, "Başkanım 500 kilometrelik yoldan geldik. Acele etmeyelim. Hemen nikahı kıymayın. Evlilik cüzdanınızı verirseniz olmaz" demesi üzerine ise Başkan Bektaş, "Tamam, herkese çay verin. Çaylar bizden" diye konuştu.
Karadenizli Başkan da son bombayı şöyle patlattı: "Bak ana gibi yar baba gibi hıyar olmaz. Çünkü babalar çocuklarını büyüdüğü gibi yollarlar." Gelin ve damat başta olmak üzere salondaki tüm davetliler kahkahaya boğuldu.
 "Benim nikahımda, salondakilerin hepsi 'evet' demezse ben o evliliği onaylamıyorum" diyen Bektaş, salondakilere, "Siz bu evliliği onaylıyor musunuz" diye sordu. Hep bir ağızdan verilen 'evet' cevabı üzerine ise nikah işlemi tamamlandı.  Nikahın ardından davetlilere nikah şekeri dağıtılırken, davetlilerde gelin ve damadı kutladı.