Karadeniz Ereğli ilçesinde Ceylan Yayın Grubu bünyesinde yayın hayatını sürdürmekte olan Batı Karadeniz Star Gazetesi'nin 10 Aralık 2012 Pazartesi günü 4'ncü yayın yılına girdiği bildirildi.

Ceylan Yayın Grubu'ndan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şöyle:

10 Aralık 2009 tarihinde Ceylan Ailesi'nden Abdullah Ceylan'ın sahipliğinde yayın hayatına başlayan Batı Karadeniz Star Gazetesi günümüzün güç koşullarına rağmen okurlarımızın desteği onurlu üçüncü yayın yılını geride bırakarak 4'ncü yayın yılına ulaşmıştır. Halen, Ceylan Yayın Grubu bünyesinde yayınına devam etmekte olan gazetemiz 2013 yılında okurlarına yepyeni sürprizler hazırlamaktadır.

Bölgemizin güvenilir yayın kuruluşları arasında yer aldığına inandığımız Batı Karadeniz Star Gazetesi'ni güçlü kılan unsurların başında üstlendiği yayıncılık ilkeleri gelmektedir. Gazetecilikte, meslek içi çatışmaların dışında kalmayı başaran ender basın kuruluşlarından biri olan bu gazetemiz mütevazi  bir yönetim anlayışı ile sadece kendisi ile rekabet etmektedir.

4'ncü yayın yılına girerken gazetemizin bölgemize kazandırılmasında emeği geçen deneyimli gazeteci duayen Sayın Ali Ceylan başta olmak üzere  Sayın Abdullah Ceylan, Sayın Yalçın Kasapoğlu ve Sayın Serpil Demir ile emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyoruz.