Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon işleri Müdürlüğü tarafından Topçalı, Bölücek Dağlar ve Göktepe Mahalleleri'nde bugüne kadar yaklaşık olarak 50 bin metre içme suyu şebeke hattı yapıldı.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca yaptığı açıklamada Belediye sınırlarına yeni katılan mahallelerden Topçalı, Bölücek Dağlar ve Göktepe Mahalleleri'nde bugüne kadar 50 bin metre yeni şebeke hattı yapıldığını ifade etti.

Koca, yaptığı açıklamasında yine 1 adet 500 m3 lük su deposu ve 1 adet 100 m3 lük terfi deposu inşaatlarının da yapıldığını belirterek şunları söyledi: Bu çalışmalar kapsamında söz konusu bölgelerdeki binalarda abonelendirme çalışmaları yapılmıştır. Müdürlüğümüze bağlı su endeks açma-kesme teknik hizmetler servisi tarafından bu bölgelerde bulunan 1.035 adet faal abonenin sayaç okuma ve tahakkuklandırma işlemleri düzenli olarak yapılmaktadır.

Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın su arızaları, su sayacı arızaları ile sayaç okuma ve tahakkuklandırma ile ilgili şikâyetlerini 333 12 35 ve 333 11 85 nolu telefonları arayarak bildirmeleri gerekmektedir.