Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, el bilgisayarları ile endeks yazım işlemine başlandığını belirtti.

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Teknik Hizmetler Servisi yenilenmeye devam ediyor. Karadeniz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlaması amacıyla, öncelikle 2010 yılı başından itibaren aylık endeks yazımına geçen servis bunda başarılı olarak hedefini daha da yükseltti ve 20 gün süren endeks süresini daha kısa zamanda tamamlamak amacıyla yeni el bilgisayarları ile endeks yazımına başladı. Mayıs ayı içerisinde ihalesi yapılan ve yaklaşık 45 bin TL'ye mal olan yeni el bilgisayarları ve yazıcıları Motorola marka olup, 3 bin abone hafızalı, lazer barkod okuyuculu, bluetooth iletişim özelliği gibi birçok teknolojik imkana sahip cihazlardır.

Temmuz ayı itibarı ile bu yeni cihazlarla endeks yazımına başlayan personelimiz, özverili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan, bu uyum süresinde oluşabilecek aksaklıklar için şimdiden özür dileriz. Aksaklıklar için 322 05 44-117 no'lu telefona bildirim yapılmasını duyururuz."