Alaplı Belediyesi, Kürkükler Su Grubu Birliği'ne üye oldu.
Kürkükler Su Grubu Birliği'nin Alaplı Muhtarlar Derneği Lokalinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda, Alaplı Belediyesi, 36 köy muhtarlığının üye olduğu Birliğin 37. üyesi oldu. Birlik Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi olarak Kürkükler Su Grubu Birliği'ne üye olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Alaplı Belediyesi olarak, köylerimizin su sorununu çözmek amacıyla kurulan Kürkükler Su Grubu Birliği'nin çalışmalarına bizde elimizden gelen katkıyı vereceğiz. Hep beraber, elbirliği ile ortak bir çalışma yürüterek, ilçemize bağlı 52 köyde su sorunu kalmaması temel hedefimiz olmalıdır.
Bu Birlik, bu çalışmayı yapabilecek güce sahiptir ve bizde Alaplı Belediyesi olarak, ilçemizin her noktasında su sorunu kalmaması için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.
Bu arada Kürkükler Su Grubu Birliği'nin Olağan Genel Kurulu'nda, Birlik Başkanlığına oybirliğiyle İsmail Yılmaz seçilirken, Başkan Yardımcılığı'na Mustafa Güngör, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Nizamettin Bozkurt, Kemal Günay, Mustafa Aydın ve Sait Tekin seçildi.