Kdz.Ereğli'de, "Izgarada Yeni Bir Lezzet ” sloganıyla Subaşı Kasap Izgara Restaurant hizmet vermeye başladı.

Müftü Mahallesi Şehit Kader Acar Caddesinde düzenlenen törene ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

1987 yılında subaşında Ali Başkan tarafından “Subaşı Kasabı” aile şirketi olarak kurulan ve bölgeye hizmetler sunan Başkan Gıda'nın sahipleri Yüksel ve Bayram Başkan kardeşler bu kez de  “Kasap Izgara Restoran" ile Ereğli’de hizmet vermeye başladı.

İş yeri sahiplerinden Yüksel Başkan açılışta yaptığı konuşmada Kdz.Ereğli’li vatandaşların damak tadına hitap ettikleri bir lezzeti ayaklarına kadar getirdiklerini ifade ederek; “Yeni markamız ve mekanımızla kasap ızgara çeşitleriyle, müşterilerimize lezzetin en iyisini sunmaya devam ediyoruz “dedi.



BAŞKAN AİLESİNİ KUTLADI

AK Parti Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu açılışta bir konuşma yaparak;" Yeni bir lezzeti Ereğli halkıyla buluşturdukları için Başkan ve ailesini kutluyor, hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum"dedi.

Daha sonra yeni açılan işyerinin bereketli ve bol kazançlı olması için yapılan duanın ardından açılış kurdalesi kesildi. Açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

 

İLK OLARAK GAZETECİLERİ AĞIRLADI..

Öte yandan, Subaşı Kasap Izgara Restoran sahiplerinden Yüksel Başkan resmi açılış öncesi gazetecileri ağırladı. 13 Eylül Perşembe akşamı gazetecilerle bir araya gelen Başkan, kendi yaptıkları sucukları ve köfteleri gazetecilere ikram etti.