Kdz.Ereğli Subaşı Köyü'nde bir kişi elindeki tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Olay Ereğli'ye bağlı Subaşı köyünde saat 01.30 sularında meydana geldi. İddialara göre Süleyman Çetin isimli 41 yaşında ki TTK işçisi, nereden aldığı tespit edilemeyen av tüfeği ile evine gitmek için köy kahvesinden yola çıktı. Evinin merdivenlerine geldiğinde ise sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı silah ateş aldı. Silahtan çıkan saçmaların kafa bölgesine isabet etmesi sonucu Süleyman Çetin olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesini duyan ev halkı dışarıya fırladı. Süleyman Çetin'i kanlar içinde yerde bulan aile, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Çetin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri de kısa sürede olayın meydana geldiği Subaşı köyüne geldi. Nöbetçi savcının gelmesi ve yapılan inceleme sonrasında Süleyman Çetin'in cenazesi Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TÜFEĞİ NEREDEN ALDIĞI BELİRLENEMEDİ

Olayı haber alır almaz hastaneye akın eden Çetin ailesi üyeleri ve gözyaşlarına boğuldu. Süleyman Çetin'in akrabalarından Fehmi Çetin yeğeni Süleyman Çetin'in neşe dolu bir kişiliği olduğunu söyledi. Yeğeni Süleyman Çetin' in çok sosyal bir insan olduğunu da dile getiren Çetin, yeğeninin tüfeği olmadığını ve ölümüne sebebiyet veren tüfeğin de kime ait olduğunu bilmediklerini söyledi.

Jandarma ekiplerinin soruşturmayı sürdürdüğü öğrenilirken, Süleyman Çetin'in kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi sonrasında belli olacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.