Yapı Kredi Bankası Kdz.Ereğli’deki ikinci şubesinin açılışını Çetin Apatay Bulvarında önceki akşam düzenlenen görkemli kokteyl ile gerçekleştirdi. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, TSO Meclis Başkanı Zeki Us, TSO Başkanı Mehmet Genç, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Yapı Kredi Bankası üst düzey yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Belediye Meclis Üyesi Ali Yağmuroğlu’nun yanı sıra çok sayıda işadamı katıldı. Yapı Kredi Bankası’nın Çetin Apatay Bulvarı’ndaki açılış kurdelasını Kaymakam Çay, Başsavcı Kısık, Meclis Üyesi Yağmuroğlu ve Yapı Kredi Marmara Bölge Müdürü Tekin Özçalışkan gerçekleştirdi.

Ereğli Bulvar şube kokteylinde bir konuşma yapan Şube Müdürü Mustafa Ünal,  Ekim ayından bu yana Ereğli ilçesinde faaliyet gösteriyor olmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Müşterilerine sundukları ayrıcalıklı ticari ve bireysel Yapı Kredi hizmetleriyle, gelişen ve büyüyen Zonguldak ili ekonomisine katkıda bulunmak adına yola çıktıklarını dile getiren Ünal, Müftü Mahallesi sakinlerini, şubelerinin bankacılık hizmetlerinin yanında sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi diğer bankacılık alanlarıyla da buluşturuyor olmaktan duydukları heyecanı iletti.

2007’den bugüne kadar 289 yeni şube açan Yapı Kredi 2011 yılında da şube açılışlarına ara vermeden devam etmeyi planlıyor.