Alaplı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüklerine atanan Arife Çevik ve Suat Günay, görevlerine başladı.
Alaplı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak yıllarca başarıyla görev yapan Salih Dirican Alaplı Atatürk İlköğretim Okuluna, Hüseyin Uysal’ın ise Ereğli İmam hatip lisesine atanmalarının ardından boşalan şube müdürlüklerine Arife Çevik ve Suat Günay’ın atandığı bildirildi.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arife Çevik’in Öz geçmişi; 1981 yılında Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Ereğli Atatürk İlk ve Ortaokulunda tamamladı. Lise öğrenimini Bolu Zübeyde Anadolu Kız Meslek Lisesinde gördü. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü 2003 yılında bitirdi. 2003 yılında Ereğli Güneşli Şehit Madenciler İ.Ö.O’na Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı. 2005-2012 yıllarında Kdz. Ereğli Gazi İ.Ö.O’nda görev yaptı. 2012-2014 yıllarında Kdz. Ereğli Nurtan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulunda görev yaptı. 30.04.2014 te Alaplı ilçe milli eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak göreve başladı. Arife Çevik, evli ve bir çocuk annesidir.

 

İlçe Milli eğitim Müdürü Suat Günay’ın öz geçmişi ise, 1972 yılında Gaziantep’te doğdu, 1990 yılında Gaziantep İmam Hatip Lisesini mezun oldu. 1995 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi sınıf öğretmenliği bitirdi. Özel Eğitim Ana Bilim dalında tezli lisans yaptı. Aksaray, Bolu ,Düzce illerinde sınıf öğretmenliği yaptı. Suat Günay evli ve 1 çocuk babası.

 

Önder Gazetesi olarak şube müdürlerine yeni görevinde başarılar dileriz.