Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatının eski yöneticilerinden Zafer Sucu, Ak Parti’den Zonguldak Milletvekili aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Adaylığı kesinleşmediği takdirde aday olacak her arkadaşı için aynı sorumlulukla çalışacağını dile getiren Sucu şöyle konuştu: “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için gönül verdiğim Ak Parti’den, Zonguldak Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu bu gün itibarıyla yapmış bulunmaktayım. Bu önemli ve özel günümüzde beni yalnız bırakmayan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada kuruluşundan beri Ak Parti’ye gönül vermiş, hizmet etmiş ve seçilmiş bir çok arkadaşımızın bizimle olmasından çok mutlu oldum. 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz açısından öneminin bilincinde olarak, ülkemizin sınıf atlaması ve başkanlık sistemine geçebilmesi için anayasa değişikliği yapılması gerekiyor. Bu bilinç ve sorumlulukla bu göreve talibim.  Bugüne kadar olduğu gibi bugünde bizleri bir araya getiren şey güzel ülkemize olan sevgimiz, Zonguldak’ta yaşayan insanlarımıza olan muhabbetimiz ve hizmet etme aşkıdır. Peygamber efendimiz, insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir buyurmuş. Bu söz bize rehber olmuştur ve bu aşk ve görevle bu hizmete talip olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.  Ancak bu göreve talip olan hangi arkadaşımıza görev verilirse verilsin, birlik ve beraberlik içerisinde davamız için sonuna kadar çalışacağımızın bilinmesini istiyorum”

 

ÇAKIR:  “ŞAHISLARA TAKILMAYACAĞIZ”

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır da yaptığı konuşmada Ak Parti davasının kutlu bir dava olduğunu, Sarıkamış’ta donarak ölenlerin ve Çanakkale’de savaşarak ölenlerin davası olduğunu belirterek, “Ecdadımızın davası neyse bu dava odur. Burada şahıslara, ayrıntılara takılmadan, hep birlikte bağımsız ve güçlü bir Türkiye için gayret göstermeliyiz” dedi.

Çakır, toplantının sonunda Sucu’nun aday adaylığı başvurusunu tescil eden alındı belgesini Sucu’ya takdim etti.

 

(Haber Merkezi)