Ünlü tiyatro sanatçısı ve sunucu Süheyl Uygur, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Nisan ayı içerisinde, Suheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun "Tuhaf İkili" isimli oyunu sahnelemek üzere Zonguldak bölgesine turneye çıkacağını belirten ünlü tiyatro oyuncusu Süheyl Uygur oyunu, Alaplı Belediyesi'nin organizasyonunda, Alaplı'da da sahnelemeyi arzu ettiğini ifade etti. Uygur, oyunun sahnelendiği yerlerde izleyici tarafından çok beğenildiğini belirterek, "Alaplı'daki tiyatro severlerin de oyunu çok beğeneceğini umut ediyorum. Ben buraya en son çocukken babamla gelmiştim. Babam Nejat Uygur, 1970'li yıllarda Alaplı'da bir tiyatro oyunu sahnelemişti, ben de onunla birlikte gelmiştim. O zamandan beri de ilk defa Alaplı'ya geliyorum.
Hem Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu ile biraz sohbet edeyim, hem de burada sahnelemek istediğimiz tiyatro oyunuyla ilgili görüşlerini alayım istedim. Kendisinin sanata olan ilgisi beni oldukça memnun etti" dedi.
 Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ünlü tiyatrocu ve sunucu Süheyl Uygur ile tanışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Ziyaretinizden oldukça hoşnut oldum. Tiyatronun duayeni bir babanın, tiyatronun duayeni olma aşamasına gelen oğullarından birinin bizleri ziyaret ederek, ilçemizde tiyatro oyunu sahnelemek istemesi bizi de oldukça mutlu etti. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri, Alaplılı sanatseverlerle buluşturmak bizim de arzumuzdur. Konuyu değerlendireceğiz" dedi.