Alaplı Belediyesi 15. Geleneksel  Sünnet Şöleni, 20 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

 

Yarın düzenlenecek sünnet şöleniyle, hazırlanan program doğrultusunda 50 sünnet çocuğu gönüllerince eğlendirilecek. Sünnet çocukları, Pazartesi gününden itibaren de gruplar halinde Özel Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi’nde sünnet olacaklar.

 

Konuya ilişkin Alaplı Belediyesi’nden gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Şölen programına göre; yarın sabah sünnet kıyafetleri giydirilecek olan çocuklar, saat:10.30’da Belediye Başkanı Nuri Tekin’i makamında ziyaret edecekler. Saat:11.00’de Belediye hizmet binası önünden başlayıp Hükümet Konağı önünde sona erecek olan korteje katılacak olan sünnet çocukları, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile birlikte saat:11.30’da Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı makamında ziyaret edecekler. Şölen programı, saat:13.00’de Belediye Çaybahçesi’nde gerçekleştirilecek açılışın ardından, sünnet çocuklarına hediyelerinin verilmesi ve canlı müzik eşliğindeki eğlence ile sona erecek. Sünnet çocukları, Pazartesi gününden itibaren de Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’nde gruplar halinde sünnet olacaklar.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, vatandaşları da şölene davet ederek, sünnet çocuklarının ve ailelerinin heyecanlarına ortak olmalarını arzu ettiğini bildirdi.