Zonguldak halkına ilkleri yaşatan DemirPark AVM yeni bir atılıma daha imza atıyor.
DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi düzenlenecek olan sunucu yarışmasına başvuruların 3 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında alınacağı bildirildi. Yarışmaya katılmak isteyen adayların DemirPark danışmada bulunan katılım formlarını doldurabileceklerini belirten DemirPark yetkilileri düzenlenecek olan sunuculuk yarışması ile ilgili şu bilgileri verdiler:
"DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde ilki düzenlenecek olan sunucu yarışmasına başvurular 3 Eylül 3 Ekim tarihleri arasında alınacaktır. Yapılan başvurular sonucunda 4 Ekim'de ön eleme yapılarak yarışmamız 14 Ekim'de başlayacaktır. Katılmak isteyen adaylar DemirPark danışmada bulunan katılım formlarını doldurarak yarışmaya iştirak edebileceklerdir. Yarışmada belli bir seçim sistemi uygulanacaktır; Teknik jüri, DemirPark ziyaretçileri jürisi ve SMS… Bunlardan gelen puanların ortalaması alınarak her hafta belli oy sınırının altında kalan aday yarışmadan elenecek ve finale kalan son üç bay ve bayan yarışmacı arasından birinci olanlar belirlenecektir.
Yarışma sonunda birinciliğe hak kazanan  sunucularımız  KanalZ ve DemirPark'ın ortak projelerinde çalışmaya hak kazanacaklardır."