Erdemir Stadında saat 13.00'de zaman zaman sağanak yağış altında oynanan karşılaşmada Erdemirspor ile Ereğli Belediyespor 1-1 berabere kaldılar. İlk yarıda Tolga'nın golü ile 1-0 önde kapatan Ereğli Belediyespor ikinci yarı vasat bir futbol ortaya koydu. Erdemirspor'un organize ataklarından sadece biri gol olurken 90 dakika sonunda sahadan her iki tarafta 1'er puanla ayrıldı.

MAÇTAN NOTLAR:

Sağanak yağış altında oynanan karşılaşmada ilk yarı Ereğli Belediyespor, ikinci yarı ise Erdemirspor rakibine görenle daha diri gözüktü.

Maça ilgi çok azdı. Türk Metal Sendikası Yöneticilerinin büyük bir çoğunluğu maçta yeralırken Ereğli Belediyespor'u çok az sayıda taraftarı destek vermeye çalıştı.

Ereğli Belediyespor Yedek Kulübesinde Yönetici olarak Murat Yağmuroğlu yeraldı.

Karşılaşmada her iki ekipte devre arasında yeni formaları ile sahaya çıktılar.

Ereğli Belediyespor'da taraftarlar geldiği günden buyana hiçbir katkı veremeyen Çetin'e tepki gösterdiler. Çetin ikinci yarının hemen başında sezon açılışında Boluspor filelerini havalandıran golcü İsmail'e bıraktı.

Taraftarlar sezon başı eline liste alıp ben bu oyuncuyu transfer edeceğim bunlar gidecek bunlar kulübe giremez anlayışı ile hareket edenlerin ve ona destek verenlerin oluşturduğu takımı, "Volkan Hoca ne yapsın. Ereğli'ye gelmiş en iyi antrenörlerden biri. Bu takımın kapasitesi anca bu kadar. Çetin geldi büyük umutlarla hangi maç çıkıp top oynamış, bu oyuncuyu bu Ereğli'ye Necat Bakan bulup getirmedi mi? Kadroyu bu yönde oluşturdular şimdi bu kadrodan başarı beklemek ne kadar doğru olacak. Kilimli gelene 4 atıyor gidene 5 atıyor, Zonguldakspor zaten öyle ilk 2 belli. Ereğli Belediyespor için pankart yaptıran esnaf ve vatandaşlar şunu söylüyor. "Biz pankart yaptırdık pankarta biz inandık sizde inanın yazıyor. Biz inandık ama Ereğlispor inanamamış heralde" sözleriyle konuştular.

KİLİMLİ EREĞLİ'DE COŞTU

Karadenizspor ile Beyçayırı Stadında karşılaşan zirvenin en yakın takipçisi Kilimli Belediyespor 90 dakika sonunda sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Son haftalarda puanları adeta saçan Karadenizspor Kilimli karşısında da tel tel döküldü.

EREĞLİ DEVLET HASTANESİ-ZONGULDAKSPOR 0-4

KOZLU BELEDİYESPOR-ÇAYCUMASPOR: 2-1

DEVREK BELEDİYE-SALTUKOVASPOR 3-1

ERDEMİRSPOR-EREĞLİ BELEDİYESPOR 1-1

KARADENİZSPOR-KİLİMLİ BELEDİYE 1-5

AYİÇİSPOR-ALAPLI BELEDİYESPOR 1-2