Zonguldak’ta S.Ç. (45) isimli bayan evine gelen tanımadığı bir kadının spreyle kendisini bayıltarak hırsızlık yaptığı ihbarında bulundu. Polisin yaptığı ilk incelemede evden herhangi bir şey çalınmadığı belirlendi.
Meşrutiyet Mahallesi 467 Evler Caddesi'nde ikamet ede S.Ç., polisi arayarak kapıya gelen çarşaflı, 1 metre 80 santim boylarında ve güneş gözlüklü bir kadının yüzüne sprey sıkıp kendisini bayılttığını, daha sonra da eve girip hırsızlık yaptığı ihbarında bulundu. S.Ç., olay yerine gelen polislere yüzüne sprey sıkmaya çalışan kadınla boğuştuğunu, bu sırada üzerindeki kıyafetinin yırtıldığını söyledi. S.ǒnin evinde yapılan ilk araştırmada bir şey çalınmadığı belirlendi. Polis, spreyin etkisiyle nefes almakta güçlük çektiğini söyleyen kadını dışarıya çıkardı. S.Ç., olay yerine çağrılan 112 Acil aracı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Apartman sakinleri, olayla ilgili bir ses duymadıklarını, psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen S.ǒnin eşinden bir süre önce ayrıldığını söylediler.