Her türlü içten yanmalı motor içi motor supabı, supap gaydı ve tırnak üreten Borusan Holding kuruluşu olan Supsan, Kdz.Ereğli'de oto sanayi esnafı, perakendeciler ve otomobil yan sanayı çalışanlarının katılımı ile tanıtım toplantısını Büyük Anadolu Ereğli Otel'de gerçekleştirdi. Etkinliğe Supsan Bölge Satış Sorumlusu Ozan Çelebi konuşmacı olarak katıldı.
Kaliteli ürün ve hizmetlerle elde ettikleri yüksek müşteri memnuniyetini yurt genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.
Supsan hakkında.
Bir Borusan Holding kuruluşu olan Supsan, 3 Eylül 1970 tarihinden bu yana Eaton SRL lisansı ile üretim faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş, her türlü içten yanmalı motor için motor supabı, supap gaydı ve tırnak üretiyor.
Supsan'ın, ISO / TS 16949 gereksinimlerine uygunluğu, uluslararası bir denetleme kuruluşu olan TÜV CERT tarafından onaylanmış bir kalite yönetimi sistemi bulunuyor.  Türkiye'nin en büyük supap üreticisi olan Supsan'ın, kendi alanında ve hizmet vermekte olduğu pazardaki payı %50 oranını aşıyor. Anadolu Isuzu, Ford Otosan, Otoyol, Oyak Renault, Tofaş FIAT, Tümosan, Türk Traktör, Uzel firmalarının supap ihtiyacı Supsan tarafından karşılanıyor. Yurtdışı müşterileri arasında ise FIAT, Peugeot, Renault, Ferrari, Nissan, Isotta Fraschini, Volkswagen, Auto Dacia, Iveco, DAF, Volvo, JCB, Ford, GM, Chrysler, Detroit Diesel, John Deere, Manley, SBI bulunuyor.