TED Vakıf Başkanı Oğuz Özgen, 2. Başkan Celal Bozkuş ve Okul Lise Müdürü Selim Aslankaya ile okulu gezdi, bilgi aldı.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erdemir Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özgen, gerçekleştiren Yönetim Kurulu Toplantısı'nda 2. Başkan Celal Bozkuş'dan vakıf çalışmaları, TED Kdz.Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim Aslankaya'dan akademik ve sosyal etkinlik süreçleri ve okulun akademik başarısına yönelik bilgi aldı. TED Kdz.Ereğli Kolejinin lise ve ilköğretim bölümlerini ziyaret ederek yöneticilerle de bir araya gelen Özgen derslikler, laboratuvarlar, spor salonları, sosyal etkinlik alanlarını gezerek uygulamalarla ilgili bilgi aldı ve mutfak ve yemek salonlarını denetledi.

TED Kdz.Ereğli Kolejinin akademik ve sosyal performansını yakından takip ve takdir ettiğini belirten Özgen, 2012 YGS'de Türkiye 22.si olan okulumuz öğrencisi Umut Küçükaslan'ı tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Yöneticilerle TED Kdz.Ereğli Kolejinin başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerini paylaştı.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü Selim Aslankaya,  Özgen'in yönetim kurulu başkanlığına seçilmesinin, okul adına önemli bir gelişme olduğunu belirterek, bu sürecin okulu güçlendireceğine inançlarını dile getirdi.