Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa Suruç’ta meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 100’e yakın vatandaşımızın da yaralandığı terör saldırısını lanetlediğini bildirdi. 

Bayraktar, Suruç’taki patlamayla ilgili yayımladığı mesajda, ilk belirlemelere göre saldırıda 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, can kaybının artmasından endişe edildiğini belirtti.

Şemsi Bayraktar, şunları kaybetti:

“Ülkemizin huzurunu, birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısını lanetliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenler, adalet önünde bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Devletimizin perde önündeki ve arkasındaki canileri mutlaka ortaya çıkarıp adalete teslim edeceğine olan inancımız tamdır.

Milletimizin birlik ve bütünlüğüne yönelik bu tür alçak saldırılar, bu ülkeyi asla bölemeyecek, hainler kirli amaçlarına asla ulaşamayacaklardır.”