Kdz. Ereğli'de, gece meydana gelen kazada iki kişi ağır yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İki yaralı, hastanede verdikleri ifadede sürücünün kaçtığını iddia etti.
Kaza, dün gece 01.30 sularında Ören köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 81 AK 826 plakalı otomobil sürücüsü yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybederek, park halinde bulunan 67 LR 526 plakalı kamyonun dorsesine çarptı. Otomobilde bulunan Mehmet Temel Yöndem ve Hasan Köse, çarpmanın etkisi ile kafa bölgesinden yaralandı. Kaza yerine gelen mahalle sakinleri olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılar için 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılar Mehmet Temel Yöndem ve Hasan Köse'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılara müdahale eden sağlık görevlileri, iki yaralıyı Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada hurdaya dönen otomobil, çekici vasıtası ile kamyon garajına kaldırıldı.
Olay yerinde tutanaklarını hazırlayan trafik ve jandarma ekipleri, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne geçti. Hastanede sürücünün kaçtığını kaydeden iki yaralı, durumlarının ağır olması sebebiyle Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Alkollü oldukları iddia edilen iki yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis ve jandarma kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.