Öğretmenevi'nde tanıtım kokteylinin açılışında konuşan AK Ocaklar Ereğli Şube Başkanı Celal Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ile hayata geçirilecek projenin amacının, vatan ve millet sevgisi olan bir gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi. Yıldız, gençlere yönelik seminer, kültürel gezi gibi çeşitli sosyal projeler verileceğini anlattı.

 

"GELECEĞE ÜMİT İLE BAKIYORUZ"

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, projede emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerini ileterek, “Hiç şüphe yok ki; gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Gençlerimiz sayesinde geleceğe ümit dolu gözler ile bakacağız.”dedi.

 

"GÜZEL ÇALIŞMALAR OLACAK"

Başbakanlık Müşaviri Önder Karan, milli şuurlu bir gençlik yetiştirmek hedefinde olduklarını belirterek, "Bu şuurlu gençlerin, bu aktif, çalışkan, dinamik gençlerin yetişmesi için Gençlik Spor Bakanlığımız ile derneklerimiz bu tür derneklerimiz işbirliği içinde önemli projeler yapıyorlar. Bugün de inşallah Ereğlimizde bu proje gerçekleşecek, çok güzel çalışmalar olacak" dedi.

 

"HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ise gerçekleşecek proje ile Ereğli’de hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirterek, “çocuklarımız ve gençlerimiz için hayırlı hizmetler yapmak boynumuzun borcu. Projeye katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”şeklinde konuştu.

Tanıtım toplantısına çok sayıda davetli katıldı.