Tablolar son zamanlar da evlerin dekorun da en fazla kullanılan malzemelerden biri haline gelmiştir. Tablo modelleri sürekli olarak farklılık göstermektedir. Pek çok farklı tablo modeli mevcut olduğu için ev ya da iş yeri ofislerine uygun tercihler mümkün olmaktadır. Tabloların hangi boya ile yapıldığına bağlı olarak da modeller değişime uğramaktadır. Tablo modellerinde genellik ile hayvan figürleri ön plana çıkmaktadır. Ev için ayrı iş için ayrı modeller tercih edilmektedir.

Tabloların ev ve iş yerindeki ambiyans değişimi son derece önemli olmaktadır. Değişik modellerin tercihi ve renk uyumsuzlukları da ön plana çıkmaktadır. Modellerin en ideal olarak seçilmesi konusunda kişisel zevkler son derece önemli olmaktadır. Kişisel zevkler ön planda tutulur ise çok ideal bir tercih yapılmış olacaktır. Tabloların büyüklüğü de uygunluk açısından son derece önemli bir diğer etken olmaktadır.

Evler İçin Tablo Modelleri Evler için ayrı iş yerleri için ayrı tablo modelleri mevcut olmaktadır. Tablo modellerinin uygunluğunu tercih etmek için ilk olarak boyut konusunda fikir sahibi olmak gerekir. Tablonun yerleşeceği alanın büyüklüğü ölçülmelidir. Genellikle evlerin giriş ve koridorlarına tablolar tercih edilmektedir. Aynı zaman da salon için de tablo modelleri mevcut olmaktadır. Tabloların kullanımı açısından toz kaplamayan modelleri tercih etmek çok daha faydalı olacaktır.

Salon için daha çok hayvan portreleri ideal olmaktadır. Tablolar hem bulunan alanın daha büyük görünmesini sağlar hem de çok daha şık bir görünüm ortaya çıkarırlar. Tabloların tercih edilmesi esnasında renk uyumunun mobilya ile uygun olması gerekmektedir. Böyle olduğu zaman daha tamamlanmış bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Yatak odalarında yatak başlıklarının üst kısmına da tablolar uygun olmaktadır. Daha huzurlu bir tablo ile yatak odasını daha ideal bir konuma getirmek mümkündür.

Detaylar için; https://www.madamecoco.com/tablolar/

 https://www.madamecoco.com/tablolar/