CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, ilçe'nin dolgu alanında kaçak yapılaşmaya gidildiği ve kamuya ait olan dolgu alanında tacizlerin meydana geldiğini savundu. Belediyeden dolgu alanı için peyzaj çalışmalarının biran başlatılmasını beklediklerini belirten Altay, dolgu alanındaki tacizlerinde bir an önce ortadan kaldırılmasını istedi.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, İlçe açısından önem taşıyan sahil dolgu alanında mey dana gelen yer tacizlerini sert bir dille eleştirdi. Dolgu alanında peyzaj çalışmalarına biran önce başlatılması gerektiğini belirten Altay, "Dolgu alanımız ilçe halkımızın hizmetine bir önce sunulmalı ve buradaki kaçak yapılaşmaya ve yer tacizlerine son verilmeli" dedi.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Altay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.  "CHP İlçe teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe'nin sahil dolgusunda incelemelerde bulunduk. Sahil dolgu alanında gördüğümüz bazı şeyleri söylemeden geçemeyeceğim. Gördüğümüz kadarı dolgu alanın da bazı kaçak tacizler meydana gelmiş kamuya ait arazinin üzerine kaçak yapılaşma meydana gelmiş bazı yerlerde usulsüz şeyler kurulmuş. Biz dolgu alanındaki tacizlere son verilme sini istiyoruz.  Belediye başkanımızdan bu alana gidip gerekli çalışmaları başlatmasını bekliyoruz. Bunu yanı sıra İlçe için önem arz eden sahil dolgusunda peyzaj çalışmalarına ne zaman başlanacak bu merak konusu biz CHP İlçe teşkilatı olarak dolgu alanındaki peyzaj çalışmalarına bir an önce başlanarak halkımızın hizmetine sunulmasını istiyoruz.  Bunu yanı sıra dolgu alanında kurulan Lunapark çocuklarımız için tehlike arz ediyor. Özellikle Gondol çok eski ve görüntüsü ile gerçekten kullanılması tehlikelere davetiye çıkaracak nitelikte, elektrik kabloları açık bir şekilde yerlerde duruyor.  Allah korusun Çocukların başına gelebilecek olan bir kazadan Belediye sorumlu olacaktır. Bu konuda da önlem alınmasını istiyoruz. Bunun yanında daha önce kazılan alanda lağım atıkları meydana geldi. Burada gerçekten pis bir koku meydana geliyor. Vatandaşlarımızın sağlığını etkiyecek olan bu alanın bir an önce kapatılmasını ve gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz. Sahil dolgu alanı tam bir çöp ve moloz atık merkezi görüntüsü veriyor. Bu alanda da gerekli çalışmaların başlatılmasını istiyoruz."