Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi'nde acil yanı 105 metre kare kantin/kafeterya alanı ve idare katında bulunan 128 metre kare kantin/kafeterya kullanım alanı ile 22 adet otomat cihazlarının kullanım hakkı, açık teklif usulü ile ihaleye çıkılarak kiraya verilecek.

İhale Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi İhale Salonu'nda 25 Mayıs 2021 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Alınan bilgilere göre tahmin edilen yıllık kira bedeli 281 bin 520 lira, geçici teminat tutarı ise 28 bin 152 lira olarak belirlendi.

Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihalede işe başlama tarihinden itibaren 12 aylığına kiraya verilecek.

Girecek tüzel ve gerçek kişilerin sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair belge, kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair belge vermesi zorunlu.

Teklifler, ihale dökümanında belirtilen ihale saatine kadar Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Baştabipliği Satınalma Servisi'ne teslim edilecek.

Mevzuat gereği Milli Eğitim Bakanlığı (ilgili merciler) tarafından düzenlenmiş tüzel kişiler için ortaklardan birinin atanmış mesul müdürünün kantin/kafeterya işletmeciliği iş yeri açma veya ustalık belgesi, gerçek kişilerse ise kendisine ait kantin/kafeterya işletmeciliği, iş yeri açma veya ustalık belgesini ihale dosyasına eklemesi gerekecek.