Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından kuyumculuk alanı takı tasarım sergisi açılışı yapıldı.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından kuyumculuk alanı takı tasarım sergisi açılışı eczaneler sokağında gerçekleştirildi.
Açılışa, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Didem Ayyıldız, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'in eşi Nebahat Özer, Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Havva Yılmaz, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Satılmış Bozkurt, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Satılmış Bozkurt yaptığı açıklamada, Yıl boyunca öğrencilerimizin kuyumculuk atölyesinde yapmış oldukları gümüş işlemeciliği ve diğer çalışmalarını halkımıza tanıtmak amacıyla şehir merkezinde sergi düzenledik. Halkımızın sergide öğrencilerimizin yaptıklarını görebilmelerini fırsat vermek ve alanımızı il bazında tanıtmak, yetenekli öğrencilerin alana kazandırılması amacıyla sergimizi açtık dedi.
Daha sonra Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Didem Ayyıldız ve beraberindekiler Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından kuyumculuk alanı takı tasarım sergisini gezdi.