Zonguldak'ta bulunan taksi durağı başkanları ve temsilcileri, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a iadeyi ziyarette bulundu. 
Daha önce, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı Teşkilatı tarafından merkezde bulunan taksi duraklarına ziyaretlerde bulunarak, kahvaltı programı düzenlenmişti. Taksi durakları başkanları ve temsilcileri ise yapılan ziyaretlerden dolayı iadeyi ziyarette bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Terminal Taksi Durağı Temsilcisi Serkan Hamut, Merkez ilçe teşkilatının durak ziyaretleri oldu, terminal, PTT, doğan, gar, soğuksu, acılık ve merkez taksi duraklarına. Bizde başkanımızın ziyaretine karşılık kendisine ilçe başkanlığında ziyarete geldik. Bu ziyaretlerin biz faydalı olduğuna inanıyoruz. Bazı sorularımızda halloldu. İnşallah başkanımızla beraber bu ziyaretlerin faydasını ve avantajını daha da ileride görürüz. Başkanıma arkadaşlarımı adına teşekkür ediyorum dedi. Metin Karaduman ise, Ziyaretlerinizden dolayı bende sizlere teşekkür ediyorum. Biz teşkilat olarak, bütün Zonguldak merkezdeki taksi duraklarının tamamını gezdik.
Sizler adınıza neler yapabileceğimizi bize ilettiniz. Bizlerde teşkilat olarak, arkadaşlarla yaptığımız toplantılarda bunları gündemimize aldık. Sizden gelen sıkıntı ve problemleriniz başlıklar halinde sıraladık.
Bunların bir kısmını kamuoyuna taşıyarak yapılmasını sağladık. Bir kısmını da kendi imkânlarımızla yapmaya çalıştık. Yaptığımıza da inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu ziyaretlerimiz devam edecek dedi.