Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ZTSO) 2020 Yılı Eğitim ve Seminerleri ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; başta küçük ve orta ölçekli işletmeler olmak üzere tüm üyelerimize yönelik olarak kurumsallaşma, kurumsal gelişim, ticaret, finansmana erişim, proje yönetimi ve sanayiyi ilgilendiren birçok konuda eğitim ve bilgilendirme hizmetleri gerçekleştirmekteyiz.

Eğitim ve seminerlerimiz 2020 yılında da devam edecek olup; finansmana erişim, teknoloji geliştirme, Ar-Ge, inovasyon, proje yönetimi, dış ticaret, iş sağlığı ve güvenliği, çalışma hayatı, kurumsal ve kişisel gelişim gibi üyelerimizi ilgilendiren tüm konularda eğitimler ve seminerler planlamaktayız.

Eğitim ve seminerlerimizi her zaman olduğu gibi, bu yıl da üyelerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda belirlemek istiyoruz. Üyelerimiz Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının (0372) 251 11 11 numaralı telefonunu arayarak veya [email protected] mail adresine mail atarak 2020 yılında ihtiyaç duydukları eğitim ve seminerler için talepte bulunabilirler dedi.