Alaplı İlçesinde kredi kartıyla piyango bileti satan seyyar bayi, yılbaşı özel çekilişinde 60 milyon lira büyük ikramiyeyi kazanma hayali kuran talih kuşu avcılarının uğrak yeri oldu.

Seyyar bayi Muharrem Erdun, yaptığı açıklamada, Kredi kartının artık gündelik hayatın bir parçası haline geldiğini bu yüzden vatandaşlar kredi kartıyla milli piyango bileti aldığını söyledi.

Günde ortalama 100 civarında kredi kartıyla milli piyango bileti sattığını ifade eden Erdun, “Kredi kartının artık gündelik hayatın bir parçası haline geldi. Bugün çarşıya gittiğimizde tüm alışverişimizi kredi kartıyla yapıyoruz. Hal böyle olunca da 'talih kuşu' da kredi kartıyla alıcı buluyor. Bilet almakta zorlanan vatandaşların imdadına ise kredi kartları yetişiyor. Biletlerin yarısından çoğunu kredi kartı ile satıyorum. Ayrıca komisyonda almıyorum. Şuanda en çok sattığımız çeyrek bilet. ”diye konuştu.

 

Kredi kartıyla bilet alan Doğan Bostancı ise, İlk defa kredi kartıyla milli piyango bileti aldığını belirterek, “Bende kredi kartıyla milli piyango bileti alarak şansımı denemek istedim. O an insanın üzerinde para olmaya biliyor. Kredi kartıyla çok büyük kolaylık olmuş. Ayrıca komisyonda vermiyorsunuz.” Dedi.


(Haber Cem Sürmeneli)