Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesinde incelemelerde bulunduğu ve bu caddelerle ilgili harekete geçme talimatı verdiği bildirildi.





Belediye bu konuda şu açıklamayı gönderdi:

Belediyenin Şehit Ömer Halisdemir Bulvarında yaptığı çalışmaların ardından, cadde ve sokak düzenlemeleri çalışmalarına devam edeceklerini belirten Hüseyin Uysal, Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesini gezdi.






KALDIRIM DÜZENLEME, AYDINLATMA, ARDINDAN ASFALT DÖKÜLECEK...


Uysal, cadde ve sokak çalışmalarında görev alacak müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Hüseyin Ağlar ile ilgili teknik personelin de bulunduğu incelemelerde, kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmalarının bir an evvel başlaması talimatını verdi.

İncelemeler sırasında vatandaşların taleplerini de dinleyen Hüseyin Uysal, “Şehit Ömer Halisdemir bulvarında yaptığımız çalışmalar halkımız tarafından beğenildi. Memnuniyetlerini sürekli alıyoruz. Benzer çalışmaları Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesinde de yapacağız. Daha önce cadde ve sokak düzenlemeleri kapsamında Hatip Sokak, Unpazarı, Kaneriağzı ve Adidas arkasında çalışma yaptık” dedi.





Kaneriağzı ve orta Cami bölgesinde yakında su hattı çalışması başlayacağını da belirten Uysal; “Süleymanbeyler Arıtma tesislerinden Kepez bölgesinden yayılarak ilçemize vereceğimiz suyun hattını, Kirmanlı deposuna ulaştırmak için kaneriağzı ve orta cami bölgesinde yakında bir su hattı çalışması yapacağız. Burada yapacağımız cadde ve sokak düzenlemesi çalışmasına su hattı çalışmamızdan sonra başlayacağız. 4 ana caddemizdeki kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını 2017 yılı içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.