Dernek Başkanı Abdullah Akay, merkezi Almanya'da bulunan derneğin beldeye imkanlar doğrultusunda eğitimden sağlığa pek çok konuda maddi manevi destek sağladığını söyledi.

Akay, Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın birçok ülkesine yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında durabilmek için belde de tespit edilen 114 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımlarının teslim edilmeye başlandığını söyledi. Yardımların devam edeceğini ifade eden Akay, "Çok zorlu ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Bizler de dernek olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek adına 114 ailemizin evine gıda yardımlarını ulaştırıyoruz. Yardımlarımız Ramazan ayında da devam edecektir" dedi.

Derneğin Ormanlı Belde Temsilcisi Varol Aksoy da tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, "Mahalle ve köylerimizde yapılan araştırmalar sonucu 114 ailemizi tespit ettik ve hızlı bir organizasyonla yardımlarını ulaştırdık. Dernek Başkanımız Akay ve yönetim kurulu ile dernek üyelerimize bu desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz" sözleri ile konuştu.