Köy ve mahallelerde TC kimlik numaralarının girildiğini belirten Kdz.Ereğli Tapu Sicil Müdürü Mehmet Yıldız, 20 kişilik personel ile 12 bin 70 işleme yanıt verdiklerini söyledi.

Kdz.Ereğli Tapu ve Sicil Müdürü Mehmet Yıldız, ilçe genelinde 89 köye ait TC kimlik numaralarının girildiğini söyledi. Çalışmaların büyük bir titizlik içerisinde yürütüldüğünü belirten Yıldız, 89 Köyde işlem tamamlanırken mahallelerimizin yüzde 75'inin TC kimlik numaraları girilmiştir dedi.
Tapu ve Sicil Müdürlüğüne 2012 yılının ilk 8 aylık bölümünde toplam 12 bin 70 kişinin işlem başvurusunda bulunduğunu söyleyen Yıldız, Bu işlemleri 20 kişilik personelimiz ile sonuçlandırmaktayız. Atama dönemine ilişkin ise 3 arkadaşımız Ramazan Bayramının ardından ilişiğini kesecektir. Yine 2012 yılı içerisinde TEAŞ'a ait kamulaştırma işlemleri başlamış ve bu çalışmalar devam etmektedir. Tapu ve Sicil Müdürlüğü olarak yarım saatte bir satış işlemini gerçekleştirmekteyiz. 81 İl'de vatandaşlarımız istediği yerde satış yapabilmektedir bu konuda büyük bir gelişme kaydedilmiştir sözleri ile konuştu.