Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Fatih Tar'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Erdemir’in ülkenin gözbebeği ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, 48. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Ereğli ile Erdemir’in bir bütün olduğunu söyleyen Likoğlu, “Müdür Vekili Tar’a kurumumuzun çalışmaları hakkında bilgi verdik ayrıca ilçenin son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Ereğli ve Erdemir et ile tırnak gibi bir bütündür” dedi.

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Fatih Tar da konuşmasında Erdemir’in Ereğli ve bölgesini önemsediğini sosyal sorumlulukları gereği imkanlar dahilinde katkıların süreceğini söyledi. Ereğli’nin de Erdemir’e sahip çıkmasını isteyen Tar, THK yöneticilerine de teşekkür etti.

 

PLAKET VERDİ

Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Fatih Tar'a Erdemir'in sosyal sorumluluk kapsamında Türk Hava Kurumu'na yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı THK Genel Başkanı Emekli Pilot Tüm General Osman Yıldırım tarafından gönderilen teşekkür plaketini sundu.