Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını kınadı.

Tekin, yayımladığı mesajında, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde düzenlenen hain saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 100’ün üzerinde vatandaşın da yaralanığını hatırlattı.

Saldırının ülkemizi tarifi imkansız bir üzüntüye boğduğunu belirten Tekin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin huzuru ve güvenliğini bozmayı hedefleyen bu alçak saldırıyı düzenleyenler şunu bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin hiçbir döneminde, en zor şartlarda bile şer odaklarına boyun eğmemiş ve bundan sonra da eğmeyecektir. Zor şartlarda, tüm unsurlarıyla birbiriyle kenetlenen yüce milletimiz, yine birbirine sevgiyle sarılacak, yaralarını birlikte saracak ve ülkemiz üzerinde oynanan karanlık oyunu bir kez daha bozacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, bu tür kalleş saldırılara ödün vermeyecek kadar güçlüdür. Bu hain saldırıyı lanetle kınarken, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

Alaplı Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da, meydana gelen hain saldırıyı yapanları en sert şekilde kınıdığını vurgulayarak "Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, huzur ve sükunetini bozmaya yönelik yapılan bu terör saldırıları asla amacına ulaşmayacaktır.Ölenler bizim insanlarımız. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.