Kdz. Ereğli ilçe Tarım Müdürlüğü'nde huzurun kalmadığı ve sağlıklı davranamayan bazı çalışanların bıçaklı tehdide başvurduğu önü sürülüyor.

Bir sosyal paylaşım sitesinde de yayınlanan iddialar aynen şöyle:

Kdz.Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğünde uzun süredir süren yönetim basiretsizliği sonunda skandal bir olayla gün yüzüne çıktı. Uzun süredir personelin huzursuz olduğu, bazı çalışanların kendilerine psikopat tavırlar takınarak, sesini yüksek çıkararak daireyi ve personeli esir aldığı, iş güç yapmadığı, İlçe Müdürünün de bu tip insanlara dokunmayarak, sessiz kalarak adeta ekmeklerine yağ sürdüğü biliniyordu. Dairede bu şekilde 3-4 kişinin olduğu ve bu güne kadar herhangi bir yaptırımla karşılaşmadıkları söyleniyor.
Ancak en sonunda geçtiğimiz Perşembe neredeyse çok daha vahim bir sonuç doğurabilecek bir olay yaşandı ki bu bardağı taşıran son damlaydı.
Anlatılanlara göre  …..  adında bir memur yine aynı kurumda çalışan ve efendi bir kişiliği olduğu söylenen ve geçtiğimiz aylarda Kilimli Belediyesinden geçiş yapan Ahmet isimli bir şahsa bıçak çekip kovalamış. Olaya daireden, Zeki, Kenan ve Yenal beyler tanık. Ortaya öyle bir hengame çıkmış ki sekreter Serpil hanım bayılmış ve ambulansla hastaneye götürülmüş. O sırada orada bulunan İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olan Yaşar bey olan bitene tanık olup yukarıya aksettirmiş ve soruşturma başlatılmış. Öyle olmasa beklide kimsenin haberi olmayacak. Ancak bıçak çekme eylemini gerçekleştiren ………. isimli şahıs olaya tanıklık edenleri ifadelerini farklı vermeleri konusunda tehdit etmiş.
Öte yandan yine bir yönetim basiretsizliğinden dolayı 2 aydır kamera sisteminin çalışmadığı ortaya çıkıyor ve olası görüntüler elde edilemiyor.
Şimdi personel bu olay karşısında ne yapılacağını bekliyor ve iş güvenliğinin bulunmadığını, herkesin huzursuz bir şekilde işe gelip gittiğini dillendiriyor.