Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz  ve Yönetiminin Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik’i makamında ziyaret ettiği ve  tarım ve hayvancılık açısından gelişmesi için nelerin yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunduğu açıklandı.

Ziyaretle ilgili şu açıklama yapıldı:

Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir hale gelmesi ve ekonomisinin daha da canlanması açısı için çaba gösterdiklerini ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, bu doğrultuda bölgede tarım ve hayvancılığın daha da geliştirilmesi için nelerin yapılabileceği konusunda görüş alış verişinde bulundu. Bakanlığın verdiği teşvikleri de öğrenip üyelere ulaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Bölgemizde tarım arazileri olmasına rağmen tek düzey ekonomiye alışıldığından değerlendirilmiyordu. Yeni yeni arayışlar başladı. Bu doğrultuda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bölgemize güzel teşvikler veriyor. Bunları değerlendirmek ve bölge ekonomisini çeşitlendirip canlandırmak gerekir” dedi.

Yılmaz ayrıca MÜSİAD olarak kente katkı veren her kurumun yanında yer aldıklarını, yer almaya da devam edeceklerini belirtti.